CHIMPORT


Kedves Látogatóink !

Kérjük, tekintsék meg a cégükről szóló rövid bemutatkozót. Célunk ezzel az új és meglévő ügyfelek tájékoztatása az általunk képviselt üzletpolitikáról, valamint a több éve sikeresen képviselt és alkalmazott irányelvekről, amelyeket az ügyfelek elégedettségének elérése céljából alakítottunk ki. 

Cégünk CHIMPORT COMPANY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1999-ben lett bejegyezve. Köszönhetően a több mint egy évtizedes jelenlétünknek a belföldi és külföldi piacokon jelentős vevőkörre sikerült szert tenni. Társaságunk kizárólag importból származó vegyi alapanyagok nagykereskedelmével foglalkozik, amit főleg a FÁK országokból szerzünk be.

Társaságunk 2010 óta a litván „Imlitex Holdings UAB  (Kaunas, Europos pr.124) holding tagja. Imlitex első vállalatát 1994-ben alapították, amely a Balti államok legsokoldalúbb nyersanyag kínálatával foglalkozó vállalata mind a mai napig. Az Imlitex Holdings kelet-európai cégei közül 16 megfelelő értékelést kapott, amit a kapcsolatok és az egyedi vállalati kultúra területén értek el. Holdingunk legfontosabb céljai közé tartozik az, hogy valamennyi szerződés, amely vállalkozási területet érint egyértelmű és hosszú távú fejlesztési és fenntarthatósági tervvel rendelkezzen. Holdingunk esetében Kelet-Európa mindig is kulcsfontosságú területnek számított, ezért folyamatosan bővítjük a vásárlói bázisukat. Az Imlitex Holdings jelenleg több mint 4000 ügyféllel rendelkezik, ami annak köszönhető, hogy a holding szakképzett szakértői egyedülálló módon megközelítőleg 800 különféle terméket képviselnek az ipar szinte minden területén. A holdingunkat képviselő vállalataink többsége megfelelt az ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági előírásoknak.  Az ügynökeink fő tevékenysége a nyersanyagok vásárlása és eladása valamint a termékminőség fenntartása, a beszállítók és az ügyfelek elégedettségének megőrzése.

Cégünk és az Imlitex Holdings egyaránt kötelességének érzi a régi, illetve az új üzleti kapcsolatok ápolását. Mivel ügyfeleink elégedettsége az elsődleges, ezért nagy hangsúlyt fektetünk minden pozitív vagy negatív visszajelzés kiértékelésére.

 

Cég adatok:

Chimport Company Kft.

1036 Budapest, Bécsi út. 52 1/1.

Cégjegyzékszám:Cg.01-09-726438

Adószám 11868332-2-41

VAT: HU 11868332